Blog Archive

reede, 18. juuni 2010

Ainult meestele: mida naised tegelikult tahavad?

Naiste kriteeriumid partneriotsinguil on tunduvalt nüansirikkamad, kui omadussõnad «kena», «kuum» ja «tark», mida mehed naistes otsivad.

Askmen.com pani meeste abistamiseks kirja kümme tähtsamat asja, mida naised tahavad.

10. Iseseisvus

Naised tahavad kindlad olla, et mees suudab enda eest hoolt kanda. Nad soovivad kutti, kes on võimekas ja sõltumatu ning suudab ise otsuseid langetada, üüri maksta ja endale süüa teha. Ükski naine ei taha olla mehele ema eest (välja arvatud tema ema). Ka see pole hea, kui mees vajab suhtes vahetpidamata julgustamist, abi, seltsi, motivatsiooni ja nõu.

9. Välimus

Ei tee paha, kui üritad võimalikult vähe ahvisarnane välja näha. Naised ei vaja palju - lihtsalt hoolitse enda eest. Kanna hästi istuvaid rõivaid ja vähemalt ürita end vormis hoida.

8. Positiivsus

Küünilisusel ja sarkasmil on oma koht, kuid keegi ei taha olla inimesega, kes on pidevalt küüniline ja sarkastiline. See on väsitav. Optimistlik inimene paneb teisi end hästi tundma, optimism on nakkav ja inspireeriv.

7. Suhtlemisoskus

Mehed nöögivad tihti naisi nende pideva jutustamisvajaduse tõttu. Naiste jutte ignoreerivad mehed teevad endale karuteene. Naised hindavad kutte, kellega nad suhelda saavad, kes suudavad end väljendada ja kes on vähemalt valmis kuulama, kuidas nad oma muredest, lootustest ja ihadest jutustavad.

6. Seltsivus

Naine tahab meest, kes suudab õhtusöögil vestelda tema kolleegidega ning kellel on piisavalt arukust, et mitte tema ema kuuldes vanduda. Naistele meeldivad suure sotsiaalse intelligentsusega mehed, nad ei taha müürilille ega tugevat, vaikset tüüpi.

5. Intelligentsus

Paljud naised peavad arukust sama seksikaks kui head välimust. See võib olla frustreeriv, sest kõigil esineb hetki, mil nad soovivad targemad paista. Ära võta häälekalt sõna teemadel, millest sa midagi ei tea.

4. Kirg

Kui naine mõtleb sinuga koos olemisele, tahab ta kindel olla, et tulevikus võib oodata seiklusi, põnevust, pühendumist, kiindumust ja suurepärast seksi. Sellepärast võiks mees naisele näidata, et ta on kirglik. Oma lemmik spordimeeskonnale kaasa elamine on okei, kuid parem on kirglikkust üles näidata millegi tõsisema, näiteks oma töö või heategevuse, juures.

3. Huumorimeel

Hea huumorimeel on üks omadusi, mida naised alati nimetavad, kui kirjeldavad oma ideaalmeest. See ei tähenda, et pead ilmtingimata peo hing olema. Naisi tavaliselt ei tõmba purjus klounid. Hea huumorimeel tähendab seda, et suudad nalja rääkida ja nalja taluda.

2. Ambitsioonikus

Mehed arvavad sageli ekslikult, et naised hoolivad vaid rahast. Põhjus, miks naisi tõmbab edukate meeste poole, pole nende palganumber, vaid see, et kärjääriedu viitab teatud iseloomuomadustele: pühendumus, distsipliin, tööeetika. Kõik need asjad teevad mehest parema partneri.

1. Enesekindlus

Enesekindlus on kuningas! Isegi, kui sa oled kaugel täiuslikkusest, on kõige tähtsam, et tunneksid end oma nahas hästi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar